Home

pinksterbrunch2 Kom gezellig brunchen bij Spaander!

Op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei, kunt u van 11.30 tot 14.00 uur genieten van een uitgebreide Pinksterbrunch met overheerlijke warme en koude gerechten.

Lees meer..

Bekijk foto's

moederdag uiting home het speciale Moederdagdiner

Een heerlijke avond uit zoals alleen uw moeder dat verdient! Moederdag is dé dag om je moeder eens lekker te verwennen. Verras haar met ons speciale ‘Moederdagdiner’. Geniet samen met je moeder van een 5-gangendiner met verrassende vis- en vleesgerechten, een klassieke soep en een overheerlijk

Lees meer..

Bekijk foto's

verk1 Verkeersregeling op de dijk!

Vanaf 1 april tot 1 november 2016 treedt het gemeentelijke verkeersregelingsysteem in werking, vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur.

Lees meer..

Bekijk foto's

abeef-1 Expositie van bekende artiesten in art hotel Spaander

In art-hotel Spaander is, naast de vaste eigen collectie schilderijen van de familie Schilder, nu ook een tijdelijke tentoonstelling te bewonderen met schilderijen/tekeningen van de kunstenaar Michel van Dijk uit Nijverdal.

Lees meer..

Bekijk foto's

benefietgala_home Brandwonden Benefiet in art hotel Spaander

Sinds de brand in de Nieuwjaarsnacht van 2001 is niets meer hetzelfde in Volendam. 15 jaar na de ramp schetst de telefilm ‘Op de Dijk’ een ontroerend beeld van de impact van brandwonden in de hedendaagse hechte gemeenschap van Volendam.

Lees meer..

Bekijk foto's

zomerconcert uiting home_compressed Het Spaander Zomerconcert!

Het wordt weer zomer! De aftrap van deze heerlijke periode vindt plaats in art hotel Spaander. Op zondag 5 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur geven Volendams Hottest Talents een live akoestisch zomerconcert in art hotel Spaander. Vier de komst van de zon! Noteer in uw agenda!

Lees meer..

Bekijk foto's

vdd2-1 De avonturen van Ab & Evert gaan door!

Bekijk hier de nieuwste avonturen van Ab & Evert, in aanloop naar Volendammerdag 2015!

Lees meer..

Bekijk foto's

ab1 Broodje Ab!

Een kadetje met Ab's legendarische gehaktbal, geserveerd met satésaus, chutney, uitjes en augurkjes.

Lees meer..

Bekijk foto's