Agenda

19 Aug
Lakeview Festival 2018 Tijd: 14.00 - 22.00 uur
13 Okt
Spaander op zaterdag Tijd: 19.30 - 01.00 uur
18 Nov
Sinterklaasintocht buffet Tijd: 15:00 - 18:00 uur
24 Nov
Dinnershow: The Cats in the House! Tijd: 19.00 - 23.30 uur

Alle nieuwsberichten

facebook_site_banner2 Lakeview Festival 2018

Zondag 19 augustus is de aftrap van de 3e week van de bouwvak! Een week vol evenementen op de Volendamse Dijk en het feit dat we nog even lekker de vakantie afsluiten. De eerste zondag staat in het teken van Spaander Lake View Festival.

Lees meer..

Bekijk foto's

verk1 Verkeersregeling op de dijk!

Vanaf 1 april tot 1 november 2018 treedt het gemeentelijke verkeersregelingsysteem in werking, vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur.

Lees meer..

Bekijk foto's

2018 Spaander op zaterdag

Na de Volendammer kermis valt iedereen in een gat qua feestjes, maar bij Spaander vindt u de sfeer die u zoekt. Gezellige avonden met muziek, één of meer drankjes en bekende Volendammer artiesten.

Lees meer..

Bekijk foto's

home Dinnershow: The Cats in the House!

De songs van “the Cats” de legendarische band uit Volendam, nu gespeeld door een band bestaande uit Nederlandse en Duitse topmuzikanten. Binnenkort on Stage “the Cats in the House” @ art hotel Spaander.

Lees meer..

Bekijk foto's

site_2018_3 Sinterklaasintocht buffet

Op zondag 18 november vanaf 15.00 uur is iedereen welkom in Art hotel Spaander voor de lekkerste- en gezelligste voorbereiding op de Sinterklaasintocht.

Lees meer..

Bekijk foto's

banner_site2 Spaander op zaterdag met Hircus Circus

Een gezellige avond met live muziek van de populaire Volendammer formatie Hircus Circus! Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het 2019 en alweer februari. Gezelligheid kent namelijk geen tijd.

Lees meer..

Bekijk foto's

fraai Fraai schilderij heeft nu een ereplek in art hotel Spaander

In Hotel van Diepen (later Brasserie Cathrien en nu Fuego Bar & Grill) hing aan de wand op een mooie plaats het prachtige schilderij van Willem Maris Jacobszoon (1872-1929).

Lees meer..

Bekijk foto's

zomer Zomer special

Boek een voordelig arrangement en ontdek zonnig Volendam en omstreken! Bezoek het oude centrum en bewandel de beroemde Volendamse Dijk. Neem pal naast art hotel Spaander de veerboot naar het schiereiland Marken.

Lees meer..

Bekijk foto's

img_0224-medium Spaander maandmenu

Onze chef-kok serveert een verrassend 4-gangen menu. Wilt u meer informatie of reserveren? Onze receptie staat u graag te woord!

Lees meer..

Bekijk foto's

sfeer8 Zaterdag arrangement

Boek een voordelig arrangement en ontdek de schoonheid van Volendam en de regio! Bezoek het oude centrum en bewandel de beroemde Volendamse Dijk. Neem pal naast art hotel Spaander de veerboot naar het schiereiland Marken. Een fietstocht door het prachtige Waterland is een aanrader en hartje

Lees meer..

Bekijk foto's

site Stichting Ons Huis Jouw Thuis

Art hotel Spaander kent een lange historie met het ondersteunen van goede doelen. Juist ook voor hen die aan het begin van hun leven om uiteenlopende redenen met tegenslag te maken hebben gehad.

Lees meer..

Bekijk foto's

site_home_feb Kees Nor live in de pub

Volendams wereldberoemde one man band treedt weer eens op in de pub van art hotel Spaander! Kees Nor heeft een zeer breed repertoire.

Lees meer..

Bekijk foto's

spaander-op-zaterdag-home_janmuhren Spaander op zaterdag!

Dit najaar en tijdens de donkere winterdagen vindt u bij ons de sfeer die u zoekt. Gezellige avonden met muziek, één of meer drankjes en bekende Volendammer artiesten.

Lees meer..

Bekijk foto's

midlife_pub_pinkster Live muziek op 1e Pinksterdag!

Op Eerste Pinksterdag is onze pub geopend en is er live muziek van Midlife vanaf 18:00 uur. Entree is gratis, dus kom gezellig een drankje halen.

Lees meer..

Bekijk foto's

chris_nivo-1-medium Chris Noordstrand, de nieuwe algemeen directeur van art hotel Spaander

Leuk item over onze nieuwe directeur Chris Noordstrand! Niet alleen nieuwe zalen, een nieuwe salesafdeling, nieuwe kamers maar ook een nieuwe en frisse wind door Art hotel Spaander moet het hotel weer teruggeven aan Volendam! Lees het gehele artikel in PDF via deze link.  

Lees meer..

Bekijk foto's

deluxecut ‘zachte winter’ special

Geen echte winter, toch een leuke special. Reserveer voor 1 of 2 dagen met een verrassend diner en een geweldige foto.

Lees meer..

Bekijk foto's

vergader1  (2) flexibele werkplek

Vrijwel elk evenement kunt u bij ons organiseren. Een vergadering, workshop en feest. Of weg uit uw kantoor en ontspannen werken tussen de schilderijen met gratis wifi.

Lees meer..

Bekijk foto's

broodje1 eet smakelijk

U zult watertanden bij de gerechten. Onze Herberg en restaurant is open voor iedereen. Kom binnen, het is leuk om u te zien!

Lees meer..

Bekijk foto's