Agenda

19 Aug
Lakeview Festival 2018 Tijd: 14.00 - 22.00 uur
13 Okt
Spaander op zaterdag Tijd: 19.30 - 01.00 uur
18 Nov
Sinterklaasintocht buffet Tijd: 15:00 - 18:00 uur
24 Nov
Dinnershow: The Cats in the House! Tijd: 19.00 - 23.30 uur

Kamers

Overnacht in stijl in één van de 78 hotelkamers die verschillend zijn in inrichting en luxe. Standaard voorzien van een televisie en wifi. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet, geniet van smaakvolle gerechten in de Herberg of het restaurant. Of sluit een leuke dag af in de gezellige pub. Overal in het hotel hangen originele schilderijen waarmee oude meesters hun verblijf ‘betaalden’.

Om families met dezelfde achternaam uit elkaar te kunnen houden, heeft bijna elke Volendammer familie ooit een (onofficiële) bijnaam gekregen. Deze bijnamen zijn al sinds mensenheugenis in gebruik. Als knipoog naar het verleden heeft art hotel Spaander elke kamer een eigen bijnaam gegeven.

classicroom2 (Medium) Classic kamer

De Classic kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Een deel van de kamers heeft uitzicht over het IJsselmeer (meerprijs) en een ander deel kijkt uit over de dijk en het dorp.

Lees meer..

Bekijk foto's

famroom5_1  (1) Familiekamer

Deze kamers zijn voorzien van dezelfde gemakken als de Classic kamers. In plaats van twee bedden beschikt de kamer over drie of vier bedden. Ideaal voor families en gezinnen!

Lees meer..

Bekijk foto's

luxeroom3 (3) Deluxe kamer

De Deluxe kamers zijn ruim en modern ingericht met een grote badkamer voorzien van toilet, douche en bad. Onder de Deluxe kamers is ook een aantal zogenaamde 'connecting rooms'. Ideaal voor families en gezinnen!

Lees meer..

Bekijk foto's

kamer1_3 (Medium) Kamer 1

Kamer 1 is de eerste en oudste kamer van art hotel Spaander. Deze kamer stamt uit 1881 en is sindsdien altijd in originele staat gehouden. Deze kamer biedt u een unieke blik in het verleden.

Lees meer..

Bekijk foto's

bruidssuite (1) Bruidssuite

Deze romantische suite beschikt over alle luxe om uw verblijf onvergetelijk te maken. Geniet van een ruime zithoek, comfortabel tweepersoonsbed en een moderne badkamer met een groot rond bad.

Lees meer..

Bekijk foto's