Agenda

19 Aug
Lakeview Festival 2018 Tijd: 14.00 - 22.00 uur
13 Okt
Spaander op zaterdag Tijd: 19.30 - 01.00 uur
18 Nov
Sinterklaasintocht buffet Tijd: 15:00 - 18:00 uur
24 Nov
Dinnershow: The Cats in the House! Tijd: 19.00 - 23.30 uur

Zalen

Op de begane grond zijn vier zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen. Zowel klassiek als modern ingericht met overvloedig daglicht en weergaloos uitzicht. De Captainsroom is uitermate geschikt voor private dining. In de kelder bevinden zich twee rustige moderne zalen die geschikt zijn voor trainingen, presentaties en kleinschalige meetings. Goed bereikbaar per trap of lift.

Onze betrokkenheid en hoogstaande service maken uw feest, diner of meeting gegarandeerd een succes. Het sales team van art hotel Spaander ontvangt u graag met koffie en huisgemaakte Volendammer ‘dikke koek’ voor een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie of reserveringen belt u 0299 748 330 of e-mail [email protected]

Reserveren

Bekijk ook onze corporate folder. Klik rechts op de afbeelding om de folder te openen.

Klipperzaal (6) Klipperzaal

De in landelijke stijl gerestaureerde Klipperzaal is zeer multifunctioneel. Deze zaal leent zich door de toegankelijke aankleding net zo makkelijk voor een business meeting als voor een high tea of besloten feest met familie en vrienden.

Lees meer..

Bekijk foto's

Markerzaal-018_bewerkt Markerzaal

Deze unieke zaal is volledig ingericht in Oudhollandse sfeer gecombineerd met moderne kunst. Door de entourage is deze zaal zeer geliefd voor zakelijke diners en feestavonden.

Lees meer..

Bekijk foto's

foto 1-4 (2) Grote en Tussenserre (Hein van Madoetzaal)

Onze fraaiste en grootste zaal is in gebruik als restaurant voor hotelgasten maar kan op aanvraag afgehuurd worden. Doordat het IJsselmeer aan twee zijden te bewonderen is krijgt uw bijeenkomst en feest een uniek tintje.

Lees meer..

Bekijk foto's

captain2_1 (3) Captainsroom

De Captains Room was tot halverwege de 20e eeuw de huiskamer van de familie Spaander. Doordat de inrichting en vele originele details bewaard zijn gebleven is deze zaal bijzonder geschikt voor zakelijke en feestelijke lunches of diners.

Lees meer..

Bekijk foto's

botter1  (3) Botterzaal

De Botterzaal heeft een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Deze sfeervolle zaal leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen.

Lees meer..

Bekijk foto's

foto_13-medium Schoklandzaal / Urkerzaal

De Schoklandzaal en Urkerzaal bevinden zich op de benedenverdieping. Deze ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor kleinere vergaderingen of als extra subruimte. Beide zalen zijn identiek en kunnen wanneer nodig geschakeld worden.

Lees meer..

Bekijk foto's